Marketing & Communicatie

Maak van elk contactmoment een kans


Weten wie je klant is, bereiken en vastleggen, daar gaat het om in marketing & communicatie. En dat begrijpen wij als geen ander. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij met onze gedeelde kennis en uw CRM-systeem de gewenste doelgroep nauwkeurig in kaart brengen. Daarmee zijn wij in staat de meest geschikte klant voor uw nieuwbouwproject benaderen en te adviseren over uw communicatie & marketing tools. Immers, de primaire woonwens van de consument is de locatie.

De potentiële woonlocatie wordt vroegtijdig gecommuniceerd via diverse nieuwbouwplatforms en websites. Wij voeren vervolgens een doelgroep- en woonwensen analyse uit. Met het CRM en een project-specifieke eenvoudige website, benaderen we de potentiële klanten die hun interesse voor uw project kenbaar hebben gemaakt. Met de uitkomsten van de woonwensen en socio-demografische gegevens kunnen wij u zeer gericht adviseren. Hierdoor zijn de potentiële kopers scherp in beeld en kunnen zij benaderd worden.

Omdat we de doelgroep goed in beeld hebben, kunnen we ook aangeven welke sociale media platformen en applicaties geschikt zijn voor deze doelgroep. Uiteraard is het ook mogelijk dat een offline campagne voor een hogere conversie kan zorgen. Hoe dan ook, het bereiken van de doelgroep is effectief, gericht en kostenbesparend met veel belangstellenden als resultaat.

Met veel ingeschrevenen en een zeer scherp beeld van hun woonwensen is het marketingproces het verkoop proces geworden. Of zoals Peter Drucker het ooit zei; “The aim of marketing is to make selling unnecessary”.

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend advies of afspraak

Naar contact