Voortgang verkoop Roosenhorst


15-05-2019

 

Voortgang verkoop Roosenhorst

Goed nieuws! De verkoop van de woningen in Roosenhorst loopt voorspoedig. Op één woning na, zijn alle woningen in de Boomgaard inmiddels verkocht. Twee weken geleden is ook het eerste koopcontract voor een Bosrand villa getekend. Dit betekent dat het benodigde percentage verkochte woningen om te mogen starten (70%), voor de Boomgaard en Bosrand behaald is.

In het Landhuis zijn vier appartementen verkocht en er staan nog een aantal appartementen onder optie. We verwachten op korte termijn de koopcontracten voor deze appartementen te ondertekenen met de gelukkige kopers. Met deze voortgang, hebben wij er alle vertrouwen in dat we ook snel 70% van de appartementen hebben verkocht.

Interesse?
Heeft u interesse in één van de beschikbare villa’s in de Bosrand, de laatste twee-onder-één kapwoning in de Boomgaard of prachtig appartement in het Landhuis? Wacht dan niet te lang, want straks zijn alle woningen en appartementen verkocht. Op de website is te zien welke bouwnummers nog vrij zijn. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de makelaar voor meer informatie via 070-2800000 of info@dewoonexpert.nl

 

Terug naar overzicht