Nog enkele luxe appartementen beschikbaar in Antoni


30-10-2019

Dynamisch en stedelijk wonen in Antoni er zijn nog enkele luxe appartementen beschikbaar. Luxueus, comfortabel, slim en tegelijk ook uniek wonen in de stedelijke en dynamische omgeving van Delft. Benieuwd welke appartementen nog beschikbaar zijn? Lees dan verder.

Antoni is een inspirerend woonconcept. Het is luxueus, comfortabel, slim en tegelijk ook uniek. Wonen, werken en verbinden staan hier centraal. De bouw van het exclusieve project Antoni is reeds gestart. De oplevering staat gepland voor medio 2020. Dit jaar kopen betekent volgend jaar wonen op hoog niveau!

Antoni is vooral aantrekkelijk door de toplocatie in het centrum van Delft en op loopafstand van station Delft. Dichtbij kunt u de historische gebouwen bekijken en de cultuur met een gezellige sfeer op een van de vele terrassen proeven. Delft is uitnodigend, uitdagend, vol verrassingen en sociaal.

De studio’s zijn inmiddels allemaal verkocht. Op dit moment zijn er nog een aantal luxe appartementen beschikbaar met een woonoppervlakte tussen de 150 en 250 m2. De inrichting van de appartementen wordt volledig afgestemd op de keuze van de individuele bewoners. Kijk voor meer informatie op woneninantoni.nl.

Geïnteresseerd? Kijk dan snel rond op de website! U kunt ook contact opnemen voor meer informatie via info@dewoonexpert.nl of bel naar 070 – 280 00 00. Hieronder ziet u de promotiefilm van Antoni.

 

Terug naar overzicht