Nieuwe Stagiaires, even voorstellen...


06-02-2020

Het komende half jaar wordt het team van Dé Woonexpert versterkt door twee nieuwe stagiaires: Saber Nadirian en Ilse Wolters. Laten we ons even voorstellen.

Ilse Wolters is 22 jaar en zit in haar 3e leerjaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Saxion in Enschede.  

Zelf doet de sportieve Ilse op het moment aan cross-fit en heeft ze vroeger ook aan volleybal gedaan. Naast al dat sportieve houdt Ilse er ook van om eens te winkelen. Ohja, vakanties daar is zij ook gek op.

Naast dat zij uitkijkt op een leuke stageperiode, hoopt Ilse een leerzame stageperiode tegemoet te gaan en zo het vakgebied beter te leren kennen. Middels veel onderzoeken en mee te kijken hoopt zij dan ook een beeld te krijgen hoe het allemaal in de praktijk bij Dé Woonexpert aan toe gaat.  

‘'Het is een leuk bedrijf met leuke mensen hier’'  Zegt Ilse. Het is een warme en compacte omgeving met een gezellig team. Ook is zij erg enthousiast over de projecten van Dé Woonexpert.  

Onze 2e stagiaire is Saber Nadirian, 20 jaar oud en zit in zijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie, niveau 4 op het ROC van Twente in Hengelo.  

Zelf heeft Saber jarenlang gevoetbald, tegenwoordig is hij een aantal avonden in de sportschool om zijn gezondheid en conditie op pijl te houden. Daarnaast heeft Saber ook nog een bijbaantje waar die naast zijn stage ’s weekends werkt. Af en toe met wat kameraden afspreken vindt hij ook ontspannend. 

Saber hoopt bij Dé Woonexpert niet alleen op het gebied van marketing en communicatie ervaring op te doen, maar ook om van de vastgoedwereld wat op te steken. Hij hoopt dan ook een leerzame en leuke stage tegemoet te komen.  

Hij is erg enthousiast over de vele bijzondere en indrukwekkende projecten van Dé Woonexpert die zijn gerealiseerd. Het werken in een gezellig team in een gezellige omgeving vindt Saber dan ook erg prettig om in te werken.  

Terug naar overzicht