Nieuwe collega's, even voorstellen...


11-06-2020

Een paar weken geleden hebben wij twee nieuwe collega's in ons team mogen verwelkomen, Ernst Kleijn en Liset Goselink. Benieuwd wie ze zijn? Wij stellen ze graag aan je voor... 

Ernst Kleijn is per 1 juni werkzaam bij dé Woonexpert. Hij is woonachtig in Wageningen samen met z’n gezin bestaande uit 3 kinderen en zijn vrouw. Hij is circa 20 jaar werkzaam in de makelaardij en heeft zich daarin gespecialiseerd in het adviseren en verkopen van nieuwbouwprojecten. Voordat hij in de makelaardij is gaan werken heeft hij een aantal jaren bij de marine gewerkt. Naast zijn werk is hij volop aan het genieten van zijn gezin en sport hij graag in z’n vrije tijd. Daarnaast bezoekt hij graag het theater en/of een goed restaurant.

Hij vind het leuk om mensen te begeleiden bij het zetten van een belangrijke aankoopbeslissing in hun leven. Hiermee wil hij dé Woonexpert graag komen versterken.

Welkom Ernst, wij wensen je veel plezier en succes bij dé Woonexpert.

Daarnaast is Liset Goselink aan ons team toegevoegd. Liset is 31 jaar en woonachtig in Borne. Sinds 1 mei is zij bij ons komen werken als commercieel binnendienstmedewerker bij dé Woonexpert. Hiervoor was ze werkzaam als marketeer/DTP’er bij een webshop voor kappersbenodigdheden. Een totaal ander werkveld. “Ik zocht een nieuwe uitdaging waarbij ik meer in contact sta met mensen en waar ik servicegericht bezig ben”, zegt Liset. Mede doordat ze net zelf een nieuwbouwhuis heeft gekocht trok het haar interesse. “Een erg leuke en interessante wereld!”. Vanaf de eerste dag voelde zich onderdeel van dit team. In haar functie ondersteund ze de makelaars. Onder andere houd ze zich bezig met agendabeheer, uitwerking van verkoopopdrachten, het verwerken van nieuw woningaanbod en is ze de eerste contactpersoon voor de mensen.

In haar vrije tijd vind ze het leuk om bezig te zijn met allerlei soorten van lichaamsbeweging; fitness, bootcamp, mountainbike en zwemmen. Een aantal jaren geleden heeft ze een paar lange reizen mogen maken, onder andere naar Nieuw Zeeland, Australië, Maleisië, Indonesië en nog een aantal Aziatische landen. Verder vind ze het leuk om te bakken, gaat ze er graag op uit en houd ze van klussen. Dit komt goed uit aangezien ze over een aantal maanden in bezit is van een eigen nieuwbouwwoning. Zoals je leest zit ze niet graag stil. Ze heeft erg veel zin om de nieuwbouw wereld verder te ontdekken!

Wij wensen Liset veel plezier en succes bij dé Woonexpert!

Terug naar overzicht