Een nieuwe collega, Alon Vinig!


01-12-2020

Graag willen we onze nieuwe collega Alon Vinig aan je voorstellen.

Daar is hij dan, Alon Vinig, geboren in Purmerend, woonachtig in Amsterdam. Ik word vaak gezien met een grote glimlach, helaas soms ook als het mijn eigen grapjes zijn. Naast de lach is er ook een gedreven professional aanwezig. Ik heb ooit vanuit een Quincy Jones Documentaire het volgende spreekwoord opgepikt: 'Once a task is just begun, never leave it till it's done. Be the labour great or small, do it well or not at all.' Dit inspireert mij dagelijks weer en met deze insteek ga ik dan ook graag bij jullie aan de slag. 
 

Mijn carrière is begonnen in de Hotellerie, zowel studie als het werken bij de grote 5 sterren ketens. Denk hierbij aan namen als het Hilton, Ritz-Carlton en Hyatt. Later heb ik deze kennis en ervaring meegenomen om mij te specialiseren in de Toerismesector. Hier heb ik veel te maken gehad met Airbnb en alles wat Amsterdam aan toerisme te bieden heeft. Later is deze werkgever overgenomen door een Franse international waar wij uiteindelijk verantwoordelijk zijn geworden voor Airbnb verhuur in grote steden door heel Europa. 
 

Naast werk ben ik, als het even kan, veel bezig met muziek. Van luisteren tot maken, soms alleen maar nog veel liever samen. Daarnaast is het als westerling handig en leuk dat mijn vriendin uit Hengelo komt en mij wegwijs maakt in het prachtige Twente. Hierdoor kan ik hopelijk alle nieuwe Twentse collega’s en contacten snel verstaan! 
 

De reden dat ik dé Woonexpert zo interessant vind is nu precies vanwege die Twentse nuchtere invloeden en dat terwijl dé Woonexpert intussen een nationaal gerespecteerde naam aan het worden is. Ik kijk er erg naar uit om deze trend samen voort te zetten! 

Wij wensen Alon veel plezier en succes bij dé Woonexpert!

Terug naar overzicht