Onze nieuwe stagairs, welkom Bas en Marlin!


16-03-2021

Bas en Marlin zullen de komende periode het team van dé Woonexpert versterken, met genoegen stellen wij hen aan jullie voor.

Hoi! Mijn naam is Bas Meddeler en ik ben 21 jaar. Op dit moment verkeer ik het vierde leerjaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van Hogeschool Saxion te Enschede.

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan de tafeltennistafel te vinden. Daarnaast houd ik van fietsen en drummen. In het weekend ga ik graag uit eten of op het terras zitten.

Ik ben erg geïnteresseerd in de projectontwikkeling en het samen brengen van vraag en aanbod. Hier kan ik bij Dé Woonexpert meer leren! Ik kijk ik uit naar een leerzame stageperiode. De eerste weken heb ik ervaren als leuk en het kleine, gezellige team draagt hier zeker aan bij. Ook heb ik erg veel zin om mee te werken aan alle mooie projecten van Dé Woonexpert!

Mijn naam is Marlin te Woerd en ik ben 22 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Groenlo, maar op dit moment ben ik woonachtig in Enschede. Ik zit in het derde leerjaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Saxion in Enschede.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en spring ik zo nu en dan op de racefiets. Ook breng ik graag de tijd door op een terrasje samen met mijn vriendinnen.

Het komende half jaar hoop ik hier een leerzame stageperiode tegemoet te gaan om zo het vakgebied beter te leren kennen. Tot nu toe heb ik al veel mogen leren bij dé Woonexpert in dit gezellige team en heb hierbij aan mooie projecten mogen werken.

Terug naar overzicht