Wonen gaat niet over stenen, maar over mensen


De consument wil meer invloed uitoefenen en gebruikt het internet voor oriëntatie en interactie. De markt is van 'productgestuurd' naar 'vraaggestuurd' veranderd. Daarnaast behoort het innemen van dure grondposities, zonder dat daar binnen afzienbare termijn inkomsten tegenover staan, tot het verleden doordat risico's worden beperkt.

Het vervullen van de wens van de consument is dus de sleutel naar succes. Om dat te bereiken gaan wij vroegtijdig de dialoog aan met de consument, zowel online als offline. Onze visie is dat de rol van de makelaar verder moet gaan dan enkel een plaatsing op Funda. De adviseurs van dé Woonexpert begrijpen dit als geen ander en hebben de juiste kennis paraat en tools in handen om de actieve en latente zoekers te bereiken. Klanten worden zoveel mogelijk betrokken bij uw project en ondertussen ontvangt u zoveel mogelijk updates over de status van de klant. Net zolang tot deze de koopaannemingsovereenkomst heeft getekend. Maar ook als dat niet gebeurt bent u op de hoogte van de reden waarom de klant niet voor uw project heeft gekozen. Dat is professioneel leadmanagement. Dat is kansrijke projecten realiseren!

Gericht onderzoeken, vermarkten, communiceren en ontwikkelen. Dat kunt u dankzij de werkwijze van dé Woonexpert. Leer de wensen van uw doelgroep begrijpen en zorg voor vroegtijdige optimale communicatie en positionering in de markt. We bieden totaaloplossingen aan organisaties in of verbonden aan de vastgoedwereld, zoals gemeenten, makelaars en ontwikkelaars. Allemaal gericht op een vraaggestuurde aanpak om uw woningbouwproject goed en snel te verkopen of te verhuren.

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend advies of afspraak

Naar contact