Merenpark


Beschrijving


Merenpark:
Huurappartementen | grondgebonden koopwoningen

Merenpark is een uniek project in Maarssen bij Utrecht. Het plan omvat de renovatie van zorgwoningen en nieuwbouw van 62 woningen. Het terrein van woonzorglocatie Merenhoef in Maarssen wordt hiervoor herontwikkeld en gerevitaliseerd. Het bestaande verpleeghuis en aanleunwoningen worden gerenoveerd. Er komen 48 nieuwe appartementen (zowel koop-, vrije sector huur als sociale huur) en 14 levensloopbestendige koopwoningen ‘Dorus’.

Locatie
Merenhoef is gelegen in Maarssen en ligt op circa 10 minuten loopafstand van het gezellige centrum. Het centrum kenmerkt zich door de mooie historische panden en natuurlijk rivier de Vecht. Met een goed winkelaanbod en uitgebreid scala aan restaurants is Maarssen-dorp een fantastische plek om te wonen! Ook ligt Merenhoef vlak naast het park Vechtenstein, wat een uistekende plek is om even een frisse neus te halen.

Doordat het plan ligt nabij de uitvalsweg N404 en de bushalte 'Maarssenveensevaart' direct aan de locatie is gelegen is de bereikbaarheid (met openbaar vervoer) goed. Ten westen van Maarssen, aan de andere kant van het Amsterdam-Rijnkanaal ligt Maarsenbroek. Hier bevindt zich ook het station, erg gemakkelijk te bereiken dus.
Hier woon in je in rust aan de rand van het oude dorp, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Geïnteresseerd in dit project en bent u ouder dan 50 jaar! Ga dan naar www.woneninmerenpark.nl voor meer informatie of schrijf je in.

Kenmerken


Status
Afgerond
Projecttype
Koop- en Huurwoningen
Aantal
92
Woonoppervlak
50 m2 tot 95 m2
Kaveloppervlak
108 m2 tot 166 m2
Website
https://www.woneninmerenpark.nl/

Locatie