Happy Days


Beschrijving


Vakantie tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Kinderen die al spelend vriendjes maken met anderen in het park. ’s Avonds met een wijntje op de veranda, genieten van de avondzon. Stel je eens voor dat we in Zoetermeer een buurtje maken dat precies die elementen in zich heeft waar je ook op vakantie zo gelukkig van wordt.Klinkt als een droom, toch? Dit kan werkelijkheid worden! Op een groene locatie langs de Oostweg, aan de rand van de wijk Oosterheem in Zoetermeer, gaan we aan de slag met de ontwikkeling en realisatie van een bijzondere woonwijk: Happy Days.

Een woonbuurt als vakantiepark. Waar je lekker buiten leeft, middenin het groen. Hier komen 165 koopwoningen en 40 sociale huurappartementen waar avontuur, groen, sport, spel en ontmoeten centraal staan: precies díe dingen waar je op vakantie zo gelukkig van wordt!

De locatie van Happy Days ligt zeer gunstig aan de oostkant van Zoetermeer. Dichtbij de A12 richting Den Haag en Utrecht en met 10 minuten fietsen sta je in het centrum van Zoetermeer. Het project grenst aan de wijk Oosterheem waar je een compleet aanbod aan voorzieningen vindt van scholen tot winkels en van restaurants tot sportclubs.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Meldt u dan nu aan via de projectwebsite www.happydayszoetermeer.nl om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project!

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Koop- en Huurwoningen
Aantal
205
Woonoppervlak
122 m2 tot 174 m2

Locatie