Singel 271


Beschrijving


HET PROJECT

Comfortabel wonen in een appartement op een plek met een rijke historie, te midden van uitstekende voorzieningen en veel groen. Aantrekkelijk? Maak dan kennis met dit bijzondere project. De appartementen worden op de 2e t/m de 7e verdieping gerealiseerd en op de begane grond en 1e verdieping komen winkels en voorzieningen/kantoorruimte. De appartementen zijn uiteraard per lift bereikbaar en vanaf de lift loopt u comfortabel binnendoor naar uw eigen appartement. Op het achtergelegen, afgesloten binnenterrein is er de mogelijkheid tot het parkeren van auto’s mocht hier behoefte aan zijn.

DE LOCATIE

Woont u straks in een van de nieuwe appartementen aan de Singel 271, dan heeft u alle gemakken van de stad binnen handbereik. Zo is het maar 200 meter lopen naar het Centraal Station waar u de bus of trein kunt nemen naar waar u maar wilt. Het appartementencomplex ligt vlakbij het historische stadscentrum van Dordrecht met zijn vele monumenten, winkels, restaurantjes, theater, bioscopen en alle denkbare voorzieningen.

HOE ZIET UW DROOMAPPARTEMENT IN DORDRECHT ERUIT?

Op deze prachtige locatie aan de Singel 271 te Dordrecht wordt het bestaande kantoorgebouw getransformeerd naar een fonkelnieuwe woonlocatie met luxueuze huur- of koopappartementen met elk een eigen (dak)terras waarvan het overgrote deel gelegen is op het zuiden.
Met andere woorden, u kunt straks optimaal genieten van de zon op uw eigen terras, midden in de gezellige stad Dordrecht, bovenop de voorzieningen en omringd door groen.
Wij zijn benieuwd hoe uw droomappartement eruit moet komen te zien. Groot of klein, koop of huur, met of zonder parkeerplaats, welk opleveringsniveau, etc. etc. Laat het ons weten door hieronder uw woonwensen in te vullen, zodat wij bij de ontwikkeling hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

www.singel271.nl

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Koop- en Huurwoningen
Website
https://www.singel271.nl/

Locatie