Hoge Vrijheid


Beschrijving


VERKOOP GESTART!

Op deze fantastische locatie aan de Petroleumhaven in Den Haag komt Hoge Vrijheid, een spectaculaire woontoren van maar liefst 70 meter hoog met 23 verdiepingen.

Als koper bepaal jezelf de uitstraling van jouw woning. Van gevel tot indeling: er is superveel variatie in woningen en gevels mogelijk. Een team van professionals neemt jou hierbij aan de hand. Als koper ben je geheel vrij om je interieur en wooncomfort te bepalen, dat geeft jou de invloed van een medeopdrachtgever. Daarnaast bepaal je samen met je buren de collectieve ruimtes, zoals een gezamenlijk dakterras! Hoge Vrijheid wordt ook nog eens super duurzaam. Daardoor kun je tot wel € 15.000,- extra bijfinancieren! Verder kun je natuurlijk rekenen op zeer lage woonlasten.

WONINGEN
De woontoren telt 23 verdiepingen, een eigen parkeergarage en fietsenstalling. De toren telt 3 kadewoningen, 4 penthouses, en 125 appartementen. Op de begane grond vind je kadewoningen: ruime gezins- of woonwerkwoningen met meerdere verdiepingen. In de toren vind je de appartementen. Er zijn 2-kamerwoningen, 3-kamerwoningen en 4-kamerwoningen, in meerdere indelingen. Nadat je een basistype hebt gereserveerd, kun je later zelf de indeling meestal nog aanpassen. Bovenop de toren komen de kroonwoningen. Hier heb je alle vrijheid om jouw riante droomwoning te realiseren van 2 verdiepingen + dakterras op 70 meter hoogte. Vrij speciaal!

De verkoop is gestart! Schrijf je in of kijk voor meer informatie op www.hogevrijheid.nl

Kenmerken


Status
Actueel
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
132
Prijs
Te koop van € 215.000,- tot € 621.500,-
Woonoppervlak
50 m2 tot 133 m2
Website
https://www.hogevrijheid.nl/

Locatie