The SandCastle


Beschrijving


Wonen in het Zandkasteel is wonen in een monument met de hele wereld binnen handbereik. Een prachtig thuis centraal in de Amsterdamse regio.

HET PROJECT
The SandCastle: een monumentaal gebouw midden in het winkelgebied Amsterdamse Poort. In het voormalige ING hoofdkantoor komen woningen en voorzieningen die een sterke nadruk hebben op het samenbrengen van kunst, samenleven en de natuurlijke omgeving, geïntegreerd in een zorgvuldig opgezette buurt. Het gebouw is door Nederlanders gekozen als één van de drie mooiste gebouwen van ons land!

WONINGEN
In totaal bestaat SandCastle uit tien woontorens, die verschillen in hoogte van vijf tot acht verdiepingen. In de drie linker torens komt een Internationale school. In de overige zeven torens worden 340 fantastische huurappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn beschikbaar van 35m² tot 174 m² en zijn gelegen op de eerste tot de achtste verdieping. Op alle toplagen zijn penthouses gesitueerd. Deze uit twee lagen bestaande penthouses hebben een gedeeltelijk glazen dak. Verder is iedere toren daarnaast uitgerust met uit twee lagen bestaande stadsappartementen.

LOCATIE
Het Zandkasteel ligt op steenworp afstand van het NS en metro station Bijlmer ArenA. De metro’s en treinen brengen je naar naar Schiphol, het Centrum, de Zuidas en Utrecht. Voor de auto zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de eigen parkeergarage van het Zandkasteel.

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Huurwoningen
Aantal
340
Woonoppervlak
35 m2 tot 174 m2

Locatie