De Open Veste


Beschrijving


De Open Veste wordt als het ware een moderne veste: een ommuurd wijkje aan de westzijde van Purmerend met open verbindingen naar de omliggende wijken en omgeven door groen en water. Hier woon je straks in een buurt met alle ruimte voor jezelf, maar ook in de nabijheid van je buren en gemeenschappelijke voorzieningen. Het beste van twee werelden dus.

VEEL WOONKEUZE
Er valt nog veel te kiezen in De Open Veste. Je hebt de keuze uit huurwoningen in de vrije sector of koopwoningen. Bij koop gaat het om stadswoningen in drie of vier lagen met buitenruimte en drie- of vierkamer appartementen. Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over eigen parkeerplekken.

- Gasloos en duurzaam
- Hoogwaardige afwerking
- Incl. parkeerruimte (in parkeergarage)
- Gemeenschappelijke buitenruimte

LOCATIE
De Open Veste ligt op Kop West, een nieuw stuk stad ten westen van het centrum van Purmerend. Voorzieningen zoals supermarkten en winkels en de Koemarkt zijn lopend of met de fiets in enkele minuten bereikbaar. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A7 en met het openbaar vervoer ben je binnen 25 minuten in het centrum van Amsterdam.

Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden over De Open Veste?
Meld je dan aan!

Kenmerken


Status
Actueel
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
56
Woonoppervlak
49 m2 tot 196 m2
Kaveloppervlak
90 m2 tot 93 m2
Website
https://www.deopenveste.nl/

Locatie