Wonen in Lieren


Beschrijving


Lieren ligt tussen Beekbergen en het Apeldoorns kanaal, dat is gegraven voor de aan- en afvoer van de Veluwse papierindustrie. Lieren ligt ook ten zuiden van Apeldoorn op slechts 6 km van het centrum. Van oorsprong is Lieren een agrarisch dorp en omringd door graslanden. In Lieren en omgeving staan van oudsher veel boerderijen die tot op heden nog worden bewoond.

Lieren is een rustig dorp met een goede verbinding met de A50 en A1. Alle voorzieningen toch binnen handbereik. In Lieren is een bakker, Kerk, basisschool en andere voorzieningen. Op slechts 2 km ligt Beekbergen waar een supermarkt, tandarts, huisarts, slager en diverse winkels zijn gevestigd. In de zomer wordt in Beekbergen ook de bekende Veluwse Avondmarkt avondmarkt gehouden. Rustig wonen in het groen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Ga naar www.woneninlieren.nl en vul de woonwensen-enquĂȘte in. Hiermee brengen we de interesse en wensen in kaart van uw woonbehoefte om daarmee toekomstige nieuwbouw zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat u zoekt.

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
6
Website
https://www.woneninlieren.nl/

Locatie