De Veiling Utrecht


Beschrijving


De Veiling Utrecht 149 riante eengezinswoningen | VERKOOP GESTART:

De verkoop van de woningen is in volle gang en de verkoop verloopt voorspoedig. De bouw zal vanaf het 2e kwartaal van 2020 starten.

Mocht je belangstelling hebben voor één of meerdere woningen bekijk dan het actuele aanbod. Wil je meer informatie over het project, schijf je dan in via de button of neem direct contact met ons op:

Beumer Garantiemakelaars: 030-6776000 of nieuwbouw@beumer.nl

Het project De Veiling bestaat uit een drietal woningtypes, te weten:

- Rij-/hoekwoningen vanaf € 401.000 v.o.n.
- Rij-/hoekwoningen met 3 volledige bouwlagen vanaf € 460.000 v.o.n.
- Appartementen vanaf € 481.000 v.o.n.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen:
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Daarnaast hebben alle woningen een eigen parkeerplaats.

Kenmerken


Status
Actueel
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
149
Prijs
Te koop van € 401.000,- tot € 545.000,-
Woonoppervlak
113 m2 tot 157 m2
Kaveloppervlak
94 m2 tot 244 m2

Locatie