Nieuwe Dorp


Beschrijving


Onbezorgd tikkertje spelen, het gras maaien op zaterdag of een gezellige buurtbarbecue in je eigen achtertuin. Wonen in een dorp heeft zo z’n charme. Dat geldt zeker ook voor wonen in de stad. Voor wie niets wil missen van de levendigheid in de stad en toch wil genieten van de rust in een dorp is er Nieuwe Dorp. Het beste van beide!

Nieuwe Dorp is een ruim en groen opgezet plan. Hier kun je de hele dag heerlijk buiten zijn. En wat dacht je van uitwaaien op het strand, een avond naar het theater of met de kids naar een familiepark. Op nog geen half uur rijden van Den Haag hoef je je geen moment te vervelen.

Ingesloten tussen de A12, de Jan Steenlaan en de Rokkeveenseweg realiseert Ten Brinke Vastgoedontwikkeling project Nieuwe Dorp in Zoetermeer. Op deze locatie ontwikkelen we 96 moderne rijwoningen en 24 royale twee-onder-een-kapwoningen. Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Koop- en Huurwoningen
Aantal
190
Prijs
Te koop van € 250.000,- tot € 650.000,-
Te huur van € 800,- tot € 1.200,-
Woonoppervlak
70 m2 tot 160 m2
Website
https://www.nieuwedorp.nl/

Locatie