Gasfabriekterrein


Beschrijving


Uw buurt de groenste en fijnste buurt in de Zaanstreek. Waar u samen met buurtgenoten geniet van de omgeving, de rust en elkaar. Dat kan met De Tuinen, het plan van Ooms Bouw & Ontwikkeling voor het voormalig gasfabriekterrein. Of u nu een jong gezin hebt of alleenstaande oudere bent. Diverse (sociale) woningen en appartementen zijn zo op elkaar afgestemd dat er flink wat ruimte is voor ontspanning en ontmoeting. Zo grenzen woningen aan centrale ontmoetingstuinen, speeltuinen en moestuinen. Ook kent De Tuinen een sfeervolle buurthuiskamer grenzend aan de rozentuin, waar u als bewoner lekker in de zon kunt zitten, tuinieren of lunchen.

De inrichting, vormgeving en beheer van De Tuinen ontwikkelen wij in co-creatie met u en uw buurtgenoten. Samen zorgen we voor een duurzame, veilige, toegankelijke, maar boven alles mooie en fijne plek om te wonen, ontmoeten, leven en spelen. Het is onze missie een gezonde, comfortabele, sociale en toekomstbestendige leefomgeving te creëren voor iedereen. Zo verbinden we tuinen met woonplezier, jong met oud en vandaag met morgen.

Project de Tuinen is 1 van de 3 mogelijke plannen die op het gasfabriekterrein gerealiseerd gaat worden. Na de zomer wordt hierover meer duidelijkheid verwacht. Vanaf nu kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde! Wanneer er concrete ontwikkelingen zijn ontvangt u hierover automatisch bericht.

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Koop- en Huurwoningen
Aantal
49
Prijs
Te koop van € 120.000,- tot € 400.000,-
Woonoppervlak
60 m2 tot 140 m2

Locatie