Centraal in Utrecht: Carréblok - Hooge Steenen


Beschrijving


Hooge Steenen ligt in de wijk Utrecht Nieuw Oost. Het project bestaat uit twee fasen: 1) Parkblok en 2) Carré. Hier woon je in het centrum van Leidsche Rijn, vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Alle ruimte, ook in huis en dat zonder dat je ook maar iets van het stadse leven hoeft te missen. Steek de brug over en fiets in 10 minuten naar de Oude Gracht.

Het Carré is een gesloten woonblok met 28 stadsvilla’s die allemaal net even anders zijn door de grootte, details en steenkleur. Aan de Laan van Sofia en Skopjestraat prijken statige vierlaagse stadvilla’s. Aan de Belgradostraat en Chisinaustraat komen woningen met 3 en 4 woonlagen. Opvallend zijn de hoekwoningen met een over twee verdiepingen doorlopende erker, voorzien van balkon.

De stadswoningen hebben extra verdiepingshoogte op de begane grond, waardoor er een bijzondere ruimte ontstaat die uitnodigt tot een creatieve en gewaagde inrichting. Sommige woningen beschikken over een vide die begane grond met de eerste verdieping verbindt. Hier ontstaat zo'n 7 meter vrije hoogte. In de panden zie je straks mensen koken, wonen, werken of kunst maken. Ook een klein winkeltje of praktijk aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerken


Status
Actueel
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
28
Prijs
Te koop van € 649.000,- tot € 764.000,-
Woonoppervlak
134 m2 tot 205 m2
Kaveloppervlak
70 m2 tot 150 m2
Inhoud
500 m3 tot 700 m3
Website
https://hoogesteenen.nl/

Locatie