ARC Rokkeveen


Beschrijving


ARC ROKKEVEEN IS IN VERKOOP! Schrijf je nu in via de projectwebsite.

ARC Rokkeveen is een kleinschalig appartementengebouw dat gerealiseerd wordt aan de Naomigang in Zoetermeer op loopafstand van het winkelcentrum Rokkeveen.

Een klein appartement of toch liever meer woonoppervlakte? De keuze is aan jou! De kleinste appartementen zijn circa 60 m2 met 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet, technische ruimte met plek voor de wasmachine en een heerlijk balkon.

Op de bovenste verdieping worden 2 penthouses gerealiseerd met een woonoppervlakte van maar liefst 150 m2. De penthouses hebben 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, royale woonkamer en eetkeuken en er zijn twee bergruimtes. Een riant dakterras en een knus balkon maken dit penthouse helemaal af.

Op de eerste verdieping is een prachtig appartement van 105m2. De L-vormige living met open keuken heeft twee schuifpuien naar het royale balkon. Altijd al gedroomd van een kookeiland? Hier is het mogelijk! Twee slaapkamers waarvan één met inloopkast maken het appartement helemaal af.

Door het gebruik van veel glas, twee kleuren metselwerk in combinatie met houten panelen en de buitenruimtes met groene beplanting oogt het appartementengebouw zeer vriendelijk. Iedereen in het gebouw kan genieten van een licht appartement vanwege de glazen puien van vloer tot plafond en een plafondhoogte van ca. 2,75 meter!

Schrijf je nu in via arcrokkeveen.nl

Kenmerken


Status
Actueel
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
15
Woonoppervlak
60 m2 tot 150 m2
Website
https://arcrokkeveen.nl

Locatie