Kop van Parijsch


Beschrijving


Markant wonen in Culemborg
Droomt u van aantrekkelijk en stijlvol wonen in een appartement in Culemborg? Nabij de binnenstad, omringd door natuur en van alle gemakken voorzien? Dan is wonen in het project Kop van Parijsch écht iets voor u.

Kop van Parijsch bestaat uit 13 appartementen en een commerciële ruimte op de begane grond en is onderdeel van de nieuwbouwwijk Parijsch: een wijk met karakter waar natuur centraal staat. De appartementen worden middels mede opdrachtgeverschap ontworpen door BLAUW architecten uit Utrecht.

De appartementen
In het westen van Culemborg, op steenworp afstand van het recent aangelegde stadspark ‘Parc de Triomphe’, wordt ons project Kop van Parijsch gerealiseerd. Een van de nieuwste projecten in de karakteristieke wijk Parijsch, een levendige plek die volop woonplezier biedt! Omringd door water en groen en dichtbij de fantastische uiterwaarden van de Lek is het heerlijk vertoeven in ieder seizoen. In Kop van Parijsch gaat markante architectuur hand in hand met duurzaam wonen. De 13 appartementen worden gerealiseerd middels een unieke combinatie van zelfbouw en projectbouw, we noemen dit mede opdrachtgeverschap. Het unieke aan dit project is dat kopers met de architect aan tafel zitten om vanuit een inspiratie plattegrond hun appartement naar eigen wens in te delen. Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van BLAUW architecten en onze woonconsulenten.

Wonen in Kop van Parijsch betekent eindeloos genieten van het buitenleven in combinatie met authentieke gezelligheid, dat willen we toch allemaal?
Voor meer informatie, plattegronden en beschikbaarheid zie Projectsite: www.kopvanparijsch.nl

Kenmerken


Status
Actueel
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
13
Woonoppervlak
65 m2 tot 138 m2
Website
https://kopvanparijsch.nl/

Locatie