De Lusthof


Beschrijving


Hoffelijk wonen
in Purmerend
Aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend wordt het project De Lusthof gerealiseerd; een unieke woonplek, waar je elkaar als buren treft in de gezamenlijke groene binnentuin. De Lusthof is onderdeel van Het Buurtje, een gezellige nieuw stadswijk in Kop-West. De auto is te gast in Het Buurtje, veel straten zijn autovrij. Naast het vriendelijk straatbeeld ontstaat hierdoor volop ruimte voor kinderen om ongehinderd op straat te spelen.

De Lusthof wordt een heerlijke woonplek voor jong en oud. Net als in de stad vind je hier een mix van gezinswoningen, appartementen, penthouses en huurwoningen. De collectieve binnentuin, met verschillende bomen en planten en gezellige picknicktafels, vormt het kloppende hart van De Lusthof. Samen geniet je van alles wat groeit en bloeit. Vandaar de naam De Lusthof. Jouw eigen paradijs, waar je de vruchten van het leven plukt.
Alles in huis
De Lusthof wordt een volwaardige afspiegeling van de stad, waar jong en oud samen genieten van het goede leven. Deze rijke mix van bewoners vraagt om een net zo gevarieerd aanbod aan woningen. Vandaar dat De Lusthof een uiteenlopend palet aan woningtypen kent. Van appartementen tot ruime gezinswoningen en luxe penthouses; De Lusthof heeft alles in huis.

De stadse sfeer proef je tevens terug in de architectuur. Statige hoekpanden en sfeervolle woningen wisselen elkaar af. Het resultaat is een gevarieerd straatbeeld met groene verbindende (deels collectieve) tuinen, dat als een puzzelstukje past in de historische binnenstad.

De lusthof bestaat uit:
11 royale gezinswoningen (koop), vanaf ca. 170 m²
20 moderne appartementen (koop), variërend van ca. 90 tot 170 m²
53 huurwoningen, variërend van 55 tot 75 m², bestemd voor middeldure huur en vrije sector

Voor meer informatie en interesse ga naar de projectsite www.wonenindelusthof.nl

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Koop- en Huurwoningen
Aantal
84
Website
https://www.wonenindelusthof.nl/

Locatie