Allure Utrecht


Beschrijving


VERKOOP GESTART!
De verkoop van Allure is gestart, De verkoop van Allure is gestart, Heb je interesse schrijf je in via de projectwebsite allureutrecht.nl

Op loopafstand van het centrum van Leidsche Rijn wordt binnen afzienbare tijd gestart met de bouw van appartementencomplex Allure. Een industrieel vormgegeven nieuwbouwcomplex met 32 koopappartementen van 88 tot 105 m2 vanaf ca. € 416.000,- v.o.n.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan ook in op de projectwebsite www.allureutrecht.nl

Alle appartementen van nieuwbouwcomplex Allure beschikken over een royale woonkamer met open keuken en een ruime hoofdslaapkamer. Afhankelijk van het type appartement zijn er nog 1 of 2 extra slaapkamers. De buitenruimtes van de appartementen zijn van verschillende grootte. Zo zijn er appartementen met een dakterras, een balkon of loggia. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage.

Op de projectsite Allureutrecht.nl kan je precies uitzoeken welk appartement jouw voorkeur heeft. Het nieuwbouwcomplex is interactief gemaakt waardoor jij precies weet op welke verdieping jouw droomappartement ligt. Door naar de appartementenpagina te gaan en naar beneden te scrollen vind je de interactieve kaart. Ga met je muis over het complex en klik op het appartement. Zo krijg je in één oogopslag alle kenmerken van het appartement te zien!

Allure heeft een ideale ligging. Het is goed bereikbaar, ligt dichtbij winkels en het centrum van Utrecht.
Het complex is gesitueerd aan de W.F. Hermansstraat in Leidsche Rijn te Utrecht. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is. Vanaf dit station is het nog maar 6 minuten met de trein naar Utrecht Centraal.
De A2 en de A12 zijn snel en eenvoudig met de auto te bereiken via de Vleutensebaan.

Het gezellige buurtwinkelcentrum Terwijde ligt op loopafstand van Allure. Naast verschillende supermarkten heeft het winkelcentrum drogisterijen, lokale bakkers, slagers en zijn er zelfs horecagelegenheden met terrasjes. Op 5 minuten fietsen ligt het grotere Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. Hier vind je onder andere kleding-, dieren- en speelgoedwinkels en zelfs een bioscoop.

Ga je toch liever uit in Utrecht Centrum? Geen probleem! Met een kleine 20 minuten fiets jij naar het centrum.

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
32
Prijs
Te koop van € 416.000,- tot € 516.000,-
Woonoppervlak
88 m2 tot 105 m2

Locatie