South Dock


Beschrijving


Geïnteresseerd in een huurwoning aan de zonkant van het IJ?
Schrijf je nu in via de projectwebsite en blijf op de hoogte door je woonwensen achter te laten!

NDSM South Dock biedt ruimte aan meer dan tweehonderd appartementen voorzien van een buitenruimte. De appartementen variëren in type en grootte. Van tweekamerappartementen met circa 62 m² woonoppervlak tot vijfkamerappartementen met circa 129 m² woonoppervlak, elke woonwens wordt beantwoord in NDSM South Dock!

Door de grote raampartijen van je appartement zie je de lichtjes van schepen voorbijvaren, de ondergaande zon en de stad die ontwaakt. Op NDSM komt alles samen: de authenticiteit van het industriële verleden met modern wooncomfort en de perfecte mix van levendigheid, ruimte en geborgenheid. De gemeenschappelijke tuin, de ondergrondse parkeergarage en de begane grond met kantoren, winkels en horeca maken dit dé ideale plek om te wonen en werken.

NDSM South Dock ligt op een toplocatie in Amsterdam aan het IJ. Door de gunstige ligging is het slechts 10 minuten rijden naar de A10 en de stad is nooit ver weg, met de pont ben je in 10 minuten in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving van NDSM South Dock vind je unieke hotspots.

Wil jij wonen met uitzicht op het IJ? Schrijf je dan in voor NDSM South Dock en laat je woonwensen achter op de projectwebsite. Zodoende ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunnen we de huurappartementen nog beter afstemmen op jouw wensen.

Kenmerken


Status
Toekomstig
Projecttype
Huurwoningen
Aantal
208
Prijs
Te huur van € 1.375,- tot € 2.800,-
Woonoppervlak
62 m2 tot 129 m2
Website
https://southdock.nl/

Locatie