Zeeburgerbaai fase 2


Beschrijving


Het nieuwbouwproject Zeeburgerbaai te Amsterdam gelegen aan de Edmond Halleysteiger in de wijk Zeeburg is succesvol verkocht!
Dit nieuwbouwproject bestaat uit 12 twee-onder-een kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 155 m² t/m 155 m² met v.o.n. tussen de € 639.000,00 en € 729.000,00. De woningen zijn in opdracht van Ooms Bouw & Ontwikkeling door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht.

Originele projectomschrijving:
Wonen op het water, weids uitzicht. Alle rust en toch snel in de stad. Elk uur van de dag andere kleuren, schitteringen op het plafond. Terras in de zon, boot aan de steiger, een bries door je haren. Wonen in Zeeburgerbaai: een rijkdom die je nergens anders beleeft.

Zeeburgerbaai is een uniek nieuwbouwproject op het eerste eiland van IJburg, Steigereiland. Hier, vlak over de brug, bouwt Ooms Bouw&Ontwikkeling 14 woningen op het water. 12 tweekappers en 2 vrijstaande woningen op de Edmond Halleysteiger (Zeeburgerbaai fase II).

Vrijheid, water, rust en ruimte typeren Zeeburgerbaai. Het platform is te betreden via een brug en bestaat uit semi-openbare ruimte met aan beide zijden zeven royale woningen. Waar u ook staat, overal wachten u verrassende vergezichten over het ruime water.

Kenmerken


Status
Afgerond
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
14
Woonoppervlak
155 m2 tot 155 m2
Kaveloppervlak
155 m2 tot 230 m2
Ontwikkelaar
Ooms Bouw & Ontwikkeling
Website
http://zeeburgerbaai.nl/

Locatie