Operahof


Beschrijving


NU IN VERKOOP!

Operahof is een splinternieuw stukje Enschede op de plek van de voormalige Nederlandse Reisopera. Een ideale locatie, want je woont hier in een gezellige buurt, binnen de Singel, op loopafstand van het centrum. Het project bestaat uit 43 robuuste woningen in verschillende types: er zijn zeer ruime rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen in verschillende varianten en vrije kavels waarop via CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) gebouwd mag worden. De woningen zijn volledig gasloos en energieneutraal.

Twee-onder-een-kapwoningen.
De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in twee varianten: een royale versie van 5,7 meter breed en een extra brede variant van 6 meter. Van beide versies zijn ook weer twee varianten: met een dwarskap en een langskap. De woningen met een dwarskap hebben extra veel leefruimte op de tweede verdieping.

Elke woning heeft zijn eigen karakter. Fris wit, robuust donker of warm roodbruin, welke is jouw favoriet? De woningen krijgen een rijke uitstraling door de vele fraaie details. Kijk maar eens naar de horizontale accenten in het metselwerk, de subtiele dakoverstekken en de witte kleurvlakken in de gevels. Alle twee-onder-een-kapwoningen hebben een aangebouwde, stenen berging.

Rijwoningen.
De 5 riante rijwoningen vormen een korte rij, midden in het plangebied. Je woont hier tegenover een groenzone, dus je hebt mooi en vrij uitzicht. De woningen hebben een ruime tuin met een berging. De woningen zijn zeer royaal doordat ze een breedte hebben van maar liefst 6 meter.
Binnen de rij is afwisseling in het gevelbeeld. Zo hebben de hoekwoningen een opvallende verdeling in kleurvlakken en hebben enkele woningen net een andere gevelindeling of een Frans balkon. De woningen hebben een luifel boven de voordeur en worden opgeleverd inclusief aangelegde groene erfafscheiding.

Vrije kavels / (C)PO.
De 8 kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) liggen naast elkaar aan de Floresstraat. Dit is een bijzonder stukje Operahof, want hier bepalen 8 kopers samen wat voor bebouwing er komt te staan. Je koopt een kavel en zoekt samen met de andere CPO-kopers een architect en een aannemer uit. Zo heb je alle vrijheid van zelf laten bouwen, met de prijsvoordelen van een collectief.

Bij CPO ben je, samen met je toekomstige buren, zelf de projectontwikkelaar. Jullie organiseren je in een vereniging, nemen samen alle beslissingen en werken direct samen met alle partijen in het bouwproces. Zo bouw je tegen kostprijs een woning op maat die precies aan jouw wensen voldoet.

Meer info? Bezoek onze website www.operahof.nl en schrijf je in! Dan houden wij je op de hoogte.

Kenmerken


Status
Actueel
Projecttype
Koopwoningen
Aantal
43
Prijs
Te koop van € 336.000,- tot € 440.000,-
Woonoppervlak
134 m2 tot 154 m2
Kaveloppervlak
157 m2 tot 336 m2
Ontwikkelaar
De Woonexpert
Website
http://www.operahof.nl

Locatie